Slot Zuylen & Molens van Oud Zuilen

Slot Zuylen in Oud Zuilen, een van oudste kasteel aan de Vecht in een klein pittoresk dorpje in de Gemeente Stichtse Vecht
Vernietigd tijdens de Hoekse en Kabeljouwse twisten maar de Franse verwoestingen overleefd.
Van een bescheiden Donjon (een middeleeuwse verdedigbare woontoren) uit de 13e eeuw tot het prachtig kasteel zoals het nu is, een museum en trouwlocatie.

De Molen van de Polder Buitenweg (Buitenwegse Molen) is de kleinste van de provincie Utrecht en ernaast staat Molen van de Polder Westbroek (Westbroekse Molen), en is de grootste van de provincie en samen zijn ze een bijzondere verschijning in de omgeving.
-
Slot Zuylen in Oud Zuilen, one of the oldest castle on the Vecht in a small picturesque village in the municipality of Stichtse Vecht
Destroyed during the Hoekse and Kabeljouwse quarrels but the French ravages survived.
From a modest Donjon (a medieval defensible residential tower) from the 13th century to the beautiful castle as it is now, a museum and wedding location.

The Mill of the Polder Buitenweg (Buitenwegse Molen) is the smallest of the province of Utrecht and next to it is Mill of the Polder Westbroek (Westbroekse Mill), and is the largest of the province and together they are a special appearance in the area.